The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

När dagarna går in i varann

Veckan har gått snabbt, en del har hunnits med. Men som oftast nuförtiden känner jag inte att tiden är tillräcklig. Människor prickas av på en mental lista och dagarna är mestadels uppbokade trots att jag verkligen ansträngde mig denna gång för att hålla ett tomt schema. Lite löjligt att gnälla över det kanske ni tycker, men det känns inte rätt, vare sig mot andra eller mot mig själv. Men vad kan göras när man endast är här drygt en vecka under ett sommarlov? Kvalitet framför kvantitet, genom att prioritera bort vissa?

Igår hann jag med att fika med mor i stan efter hennes jobb. Det pratades om lite allt möjligt som hänt på sistone och en välbehövlig uppdatering. Senare på kvällen var det dags för den traditionella kusinträffen. Pizza, snacks, spel och snack. :-) Det blev en lyckad kväll trots att vi offrade Malmöfestivalens grand finale. Hah. ;-)

Dags att ta mig vidare nu. Nästa, Karros efterlängtade partaj! :-) En fortsatt god helg till er!
Published with Blogger-droid v1.5.5.2

0 COMMENT(S):