The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Shutdown

Jag tror att internetbolaget slutligen uppdagade att de inte hade stängt av min linje ännu, trots att jag endast har betalat fram till slutet av juni månad! Hah. Så ja, jag har varit så omoralisk att jag har surfat "gratis" när jag egentligen inte har betalat för det. Jag tänkte när jag sa upp mitt abonnemang att jag självklart skulle kunna leva utan internet i några veckor... Så fel!! Jag tittade på TV, film, åt två mellanmål, tog en napp, pratade i telefon, läste tidning, åt kvällsmat... men inget kunde bota mina abstinensbesvär!

Annars har praktiken varit roligare idag! Jag träffade några utbytesstudenter som praktiserade på sjukhuset genom IMCC-exchange. En var från Israel, en annan från Portugal, en tredje från Rumänien, och den sista från Polen. Riktigt roligt Det var nästan roligare än att gå ronden idag. Det var bara en massa buksmärtor och feberkramper idag. Inte li-ika spännande.

Nu ska jag hemåt, tror jag. Inte så tryggt för en liten pojke som jag att stanna kvar så sent på skolan helt ensam. Todolo!

0 COMMENT(S):