The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Tuesday 17th August 2010

Dagen i korthet: 
 • Blev ganska dissad och ignorerad av en läkare som jag skulle gå bredvid. Jag dumpade honom och fann mig en annan bättre och betydligt roligare läkare att gå bredvid! Jag valde bara honom i första hand för att han hade en intressant patient, men som han lyckades göra skittråkig ändå... 
 • Cyklade hem i regn, och känner hur min solbränna bara rinner av mig i det här deprimerande vädret.. 
 • Tycker det är riktigt pinsamt att Socialdemokraterna har kommit med idén om butlerservice i kollektivtrafiken. Det är ännu långt till första april!
 • Orkar inte läsa mer om Sverigedemokraternas förmodade entré in i Sveriges Riksdag efter valet. Vill spy galla på Jimmy Åkesson bara jag tänker tanken på att han ska spatsera omkring i Rosenbad och sprida giftsporer omkring sig!
 • Min mor och syskonen har återkommit till Sverige och är välbehållna och slapp en maratonresa som min egen. Roligt för dem!
 • Forskning visar att människans hjärna inte är exceptionellt större än andra primater. Det är bara gorillans som är oproportionellt litet i förhållande till deras storlek. Jämför vi med andra apor, är vi inte så unika vad gäller hjärnan, som vi vill tro.
 • Har monterat ner skåp och hyllor och nästan allt ligger i flyttlådor nu. Känns lite konstigt att jag snart ska flytta efter att ha bott här i över två och ett halvt år. 
 • Världen blundar ännu för katastrofoffren i Pakistan. Hjälpsändningar och donationer är sparsamma och når inte tillräckligt många människor i behov av hjälp.
  Bidra med en gåva till Läkare utan Gränsers arbete i Pakistan:
  - Online här!
  - Plusgiro: 90 06 03-2
  - Bankgiro: 900-6032
  - SMS: skicka ordet LIV till 72990 (50 kr) (Operatörerna efterskänker avgifter för SMS-gåvor hela augusti månad - dvs alla 50kr tillfaller MSF!)

4 COMMENT(S):

HALLÅ! DU glömde att jag kom över och fick äta mycket mycket god mat som du lagat! :(

/dodi

 

vart ska du flytta? Tillbaks till sve?

 

steve fuskade på en tenta och blev utkickad från läkarprogrammet... desvärre... så han flyttar nu :/ för att dämpa sorgen åkte han till USA på semester för att umgås med släkt och få råd.. men faktumet är här nu, du jag kommer sakna dig.. på Frederikksgade

/Rashii

 

:-) Jag måste inte dela med mig om allt! hehe

Jag flyttar bara lite närmare centrum! :-)