The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Don't want an ending

Tingen börjar komma på sin plats, och kvar blir en stor öppen lägenhet som knappt är halvfylld med möblemang. Ett eko hörs genom lägenheten. Jag håller mig mest till sov-/arbetsrummet tills det har blivit lite mer hemtrevligt i resterande del. Egentligen vet jag att många sömnterapeuter och diverse experter säger att man inte borde blanda ihop arbete med sömn i samma rum, eftersom man rubbar på den ro som ska finnas i ett sovrum. Men sanningen är den att jag har saknat mitt pojkrum i Malmö sedan jag flyttade ut. Där hade jag ju allt i ett, och det kändes bra (när jag fick vara ensam i alla fall).

Nu när alla flyttlådor har packats upp och stuvats in i alla skåp, är det dags att börja blicka mot IKEA-katalogen. Det är nu det roliga börjar med att inreda lägenheten. :-) Och det blir extra roligt eftersom jag äntligen kommer få möjligheten att köpa in en schäslong, som jag alltid velat ha. Perfekt för power-naps och perfekt för att göra syrran avundsjuk! ;-) Och om jag är extra sparsam i... många månader framöver, kanske jag kan snegla lite åt annat håll också och finna mig några designermöbler.

Ifall vi ska vara lite mer djupa så här på en lördagskväll, tror jag att en inre process är igång med att avsluta vissa kapitel i mitt liv och börja med nya. Vet inte om ni känner det också, men förändringar sker alltid efter resor. Jag når alltid nya insikter efter resor, och jag ser saker annorlunda. Inte bara efter resor, utan även sommarmånadernas välbehövliga vila gör att man åter finner sig själv och gör upp med det gångna året. Det är inte utan en aning skräckblandad förtjusning som man sätter sig i berg och dalbana-vagnen, medveten om att snart, mycket snart kommer utförsbacken.

Superstructure - Björn Dahlström

3 COMMENT(S):

Appssshh...! För det första - vadå när du fick vara ensam? Erkänn att du gillade att ha mig där, annars bojkottar jag din blogg för all framtid!

För det andra, jag paxar schäslongen. Den är MIN när helst jag befinner mig i O-town. Och om någon ska ligga på den när jag inte är i närheten får de ringa och be om lov först.... hmph!

För det tredje... hmm.. har inget tredje just nu faktiskt. Bara att det är pinsamt att jag kommenterar sekunden efter att du har skrivit ditt inlägg. inget liv....iii...

 

Äsch! Vi som har två (tre med laptopen) datorer och en säng samt soffa i ett enda rum då? Vi borde ju aldrig kunna sova.. ;)

 

Det var väl trevligt när du tittade in ibland då! :-P Och ja, det är lite pinsamt att du kommenterade sekunden efter! ;-)

Tur att ni kan sova då! ;-)