The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Festlig helg


Efter party i två dagar i rad är det åter dags att förbereda inför kommande veckas arbete med bacheloruppsatsen. Arbetet går framåt och det är intressanta diskussioner som har förts. Däremot är det en gåta hur vi alltid, alltid lyckas gå in på politiska diskussioner emellan hepatit B och TNF-alfa blockare. Det är det stundande valet som spökar!

Fredag var hemmafest hos Sonya, supertrevlig tillställning med nytt folk, som inte läser medicin och det låter nog konstigt, men det var en smula uppfriskande.

Gårdagen hade vi en liten förstart med hygge hemma hos mig. Jag har lyckats få i ordning lägenheten någorlunda respektabel nu. Så långväga gäster, ni är välkomna! ;-) Efter hygget drogs jag med till Retro och fick banne mig svaja på baken till öronbedövande musik till framåt morgonkvisten! Trodde jag skulle sova ut, men väcktes istället av en spelande orkester här ute på gatan vid 12-snåret. Det är tydligen något Odense-lopp idag...

Jag hoppas att alla som läser detta har röstat! Annars har ni drygt fyra timmar på er! Ikväll blir det valvaka. Jag vågar knappt titta...
Published with Blogger-droid v1.5.9

1 COMMENT(S):

Sv. Tack så mycket! Danmark är najs! haha
Mitt ställe är kanon! I love it (A)