The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Just a dream

Jag får jämt och ständigt höra hur mycket min musiksmak släpar efter resten av klungan, hur utdaterad den är! De lustigaste vännerna menar att jag säkert svänger omkring där hemma till tonerna av Beethoven och Mozart. På fester håller de mig, som ni säkert kan gissa, lå-ångt ifrån musikboxen. ;-) Ok, jag erkänner, jag har ingen mainstream smak, och föredrar musik som faktiskt är "musik", utan att nackhåren reser sig på mig för all bas och dunk-dunk.

Så, för att bevisa att jag är med i tiden, ifall alla rap-/poplåtar låter så här, kan jag tänka mig att lyssna på det allra senaste i större utsträckning! :-P

2 COMMENT(S):

Och "bara sådär" hade de en hel studio i hemmet. jepp...

 

Du kanske borde använda en annan plattform, Jenny. Youtube? Så får du kanske också råd med en studio i hemmet när du har fått en massa fans! :-)