The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

A new dawn

I morse vaknade jag upp under ett nytt tak, i ett större sovrum, till att solkatterna dansade på väggarna, till fågelkvitter utanför mitt fönster, i mitt nya hem. Det var en fantastisk känsla! Under gårdagen hade jag fått otroligt mycket hjälp från många av mina vänner med att flytta ut från den gamla lägenheten, vilket jag är oerhört tacksam över! Det hade inte gått utan Er, ni är äkta pärlor från djuphaven!

Det känns ovant att ha så mycket plats omkring mig! Plötsligt känns mitt gamla matbord väldigt litet, och soffan är inte alls så rymlig som jag trodde. Sedan är det lite underligt att jag plötsligt har fått en hel frys, när jag har levt på ett frysfack i mer än två år. Nu kan jag ju köpa in varor utan att behöva tänka på om jag har plats i mitt lilla frysfack på 20x40 cm. Först ska det tråkiga med att städa den gamla lägenheten avklaras, sedan ska det bli ett rent nöje att inreda den nya! :-)

Idag har jag annars vinkat av André på stationen, läst en massa vetenskapliga artiklar om anti-TNF-alfa och diverse sjukdomar som den behandlingen kan lindra, träffats i gruppen för att diskutera problemformuleringen till vår uppsats, och avslutade sedan kvällen med en trevlig måltid på Froggy's med Aida och Rasha. Nytta och nöje, med andra ord en väldigt bra dag! :-)

0 COMMENT(S):