The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

På vift

Jag håller mig väl mycket till ett rum just nu. Kanske för att det är konstigt att plötsligt ha så mycket extra yta? Hah. "Lyxstudent", som Jenny skulle kalla mig. Det absolut bästa är att morgonsolen kommer in genom sovrumsfönsterna! Sen är det bara till att öppna balkongdörren och sticka ut huvudet i vädret för att avgöra hur många lager kläder som ska på den dagen.

Rörmokaren kom på morgonbesök för att fixa min vattenkran. Imorgon kommer rengöringspersonal för att städa åt mig, vilken lyx! Men det gäller bara vissa delar av lägenheten efter målaren skitit ner efter sig. Och det kan vi ju inte gå med på. Så bostadsföreningen betalar för städning, vad snällt.

Annars har dagen varit produktiv känner jag. Ordnade det sista med den gamla lägenheten för att kunna lämna nycklarna snart. Känner mig lite som Fixare Bob ibland, när jag går med verktygen i högsta hugg och skruvar och har mig. Sedan gick jag till en handfull olika möbelbutiker för att spana efter guldklimpar. De var få ska ni veta. Slutligen hamnade jag och Nina på IKEA, som de svenne-bananer vi är, för att äta och fika! Hon provade en säng, jag fann mig en schäslong. Så det blir IKEA för hela slanten på fredag! Tam-tam! :-)

2 COMMENT(S):

Håhå, ett omnämnande i den ädle Steves blogg. Och jag som inte ens är läkarstudent ;-)

Jag är så nyfiken på din lägenhet. Mer än lagon nyfiken.

 

Hah, ädel och ädel.. känner mig mer som en ädelost. :-P Är du nyfiken får du komma på besök när jag har fixat lgh! :-)