The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Rösta rätt!

En välgjord reportagefilm som slår hål i de vanligaste myterna om invandringen i Sverige. Jag kan tänka mig att kritiker menar på att experterna och de diverse sakkunniga inom sina områden i filmen, kan vara handplockade och leda till bias, snedvridning av sanningen. Men om du är en av dem som starkt misstror vad som sägs i filmen, kolla själv upp fakta och återkom!


2 COMMENT(S):

Jag är så sugen på att sno dessa klipp och lägga upp på Fb. Visst är det okej? Eftersom jag är lite otålig av mig så kommer jag förmodligen att lägga upp dem innan jag fått svar :P

 

:-) ..det hjälpte ju inte att jag är seg på att svara heller! Du får även i framtiden bara sprida saker vidare utan att fråga! ;-)