The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Valvaka


Första vallokalsundersökningen visade att SD skulle få 4,6%, och optimisten inom mig sade att chansen fanns att de skulle hamna utanför Riksdagen. Första prognosen kom precis och Alliansen får egen majoritet. SD kommer att få 20 mandat, TJUGO mandat. Jag är djupt upprörd över att vi under följande fyra år kommer att behöva ha ett patetiskt enfrågeparti i Riksdagen som kommer sprida hat och lögner med fokus mot landets minoriteter! Ljuset i mörkret är väl att Alliansen inte blir beroende av SD.

Vad som är beklagligt är att Sverige under nästa fyra år fortsätter att utvecklas åt ett håll som jag inte håller med om. En utveckling där de svagaste blir mer utsatta. Sorgen är stor.
Published with Blogger-droid v1.5.9

3 COMMENT(S):

Tyvärr ser det ut som alliansen inte kommer få egen majoritet...

 

DEMOKRATI kallas det för när folket får rösta på vad man själv vill. Och UTAN att någon ska dömma en efter det. Själv spyr jag galla över att M kommer regera ännu en period - men du kanske tycker det är OK att svårt cancersjuka människor slängs ur från försäkriingskassan och tvingas jobba???? För det är just det som M tvingar folket till att göra!

 

Om du läser mer noga innan du spyr galla och beskyller mig för ett och annat, Ellen, så kan jag ha överseende med ovanstående kommentar.