The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Årsfest 2010

Dagen efter årsfesten. Uttorkad och så otroligt trött, men med ett fånigt smil på munnen när jag tänker på gårdagen. Det hela började med förfest hos Aida, en bättre värdinna går inte att hitta! Hon tvingar oss att äta, serverar smoothies och drinkar, och hon bakade en supergod After Eight/vit choklad-kladdkaka (med perfekt konsistens) till oss också! Hats off!

Årsfesten var lite halvt slumrande, som vanligt. Men jag kan aldrig ha tråkigt med Rasha och Aida. Speciellt inte när Aida har fått en kompis på besök, som också heter Aida. :-P Det är minst sagt, dubbel-trubbel! Höjdpunkten på den årsfesten var Aidas 'drunken-dance'. Det blev värre/roligare framåt morgonen! ;-)

After-party på Retro inne i stan med hundratals fulla danskar i deras finaste festklädsel. En sällsam syn, som endast sker en gång årligen. Vi roade oss kungligt ända fram emot morgonkvisten, innan vi halvt stapplande tog oss hemåt genom stan. Ett nöje att umgås med Aidas bror, Amer, och alltid lika trevligt att se Muamer på besök från Århus. Thanks to all for yesterday!

0 COMMENT(S):