The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Back in town

Efter några dagars andrum från mitt läkarstudentliv i Odense och vila från bloggen, är jag tillbaka igen. Tror inte att ni har saknat mina tanklösa inlägg som jag har lagt upp på sista tid.

Dagarna i Malmö har varit alltför korta. Jag känner alltid att tiden inte räcker till, trots att jag verkligen ansträngde mig för att inte planera något alls, under någon av dagarna. Det fick bli som det blev. Det räckte för att jag inte skulle bli stressad i alla fall.

Har hunnit med att umgås en del med syskonen, precis som jag velat med denna resa. Det har varit viktigt. Har setts en del med Andre, som också varit behövligt. Väldigt snabbt på gårdagens fest fick jag se Karro, Suz och Ribz. Till er andra som jag inte hörde mig av till, sorry!

Nu är det back to work. Det är faktiskt väldigt skönt. Att ha för mycket tid är oerhört stressande och gör mig otroligt rastlös, har jag märkt.

Fika.
The Grabbz.
Published with Blogger-droid v1.6.3

7 COMMENT(S):

Jag gillar hur du lutar dig tillbaks när du ska ta bilden på den sista bilden... :P Men the grabbz are looking fab som alltid! Visst är det kul att ha snygga vänner? :P

 

Hahahha kul att du såg det i spegeln! :D R ser bra ut! ;) hahah

/R

 

Tiden räcker inte alltid till. Det viktiga är att man njuter. Det är lite fasan över att jag inte varit hemma på snart två månader. När jag väl är hemma; hur ska jag hinna träffa alla under tre dagar? Skitjobbigt. Och man vill ju inte heller "prioritera bort" någon. Vilket man måste göra..

 

:-) Kul att du har ett så skarpt öga för detaljer! Det är riktigt kul med fab-looking friends! ;-)

R, ahh.. du har fått upp ögonen för R? :-P

Christoffer, du verkar vara sån hyper-effektiv person när det kommer till att umgås med människor. Jag tror nog att du klarar av på ngt mirakulöst sätt att träffa alla under tre dagar. :-D

 

Hahaha när håret är bakåtslimmat och mustachen är väck, så kan man se vilken fin herre det är! Haha :D

/R

 

Går ni Grabbz ofta ut och fikar utan oss Flickz? =p

Fick för lite av dig senast, Steve

 

:-P Jo, visst är det en fin herre alltid. haha

Inte alls så ofta faktiskt. Grabbz vill ju träffa flickz också ju! :-) Jag känner detsamma, Karro. Jag får kanske besöka dig i Uppåt-Landet istället. :-P