The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Designer Bazaar


 
Helgen var lugn, efter en vild fredag. Redan på lördagsmorgonen, tvingade jag upp mig själv för att följa med till det årliga evenemanget ute på kongresscentret, Designer Bazaaren. Det var så otroligt mycket människor där, som trängdes längs med kilometerlånga rader av märkeskläder för outletpriser.

Faktiskt första gången som jag besöker det, och överlag en positiv upplevelse. Kanske för att jag själv hittade lite grejor som absolut är riktiga kap. Och tack vare Rashas skarpsynthet, har jag funnit mig en vinterjacka. Underbart. :-)

Ikväll rundade vi av helgen med te/kaffe, onyttigt tilltugg, samt nyttig frukt tillsammans med en massa diskussioner här hemma i min ungkarlslya. Självklart kom vi in på politik också, men det är en annan historia. En väldigt trevlig kväll, må jag säga, och jag hoppas att gästerna kände detsamma. Hoppas också att ni andra har haft en lika trevlig och givande helg!
Published with Blogger-droid v1.6.1

2 COMMENT(S):

Härligt om något ju!

Jag har vinterjackor. Så det räcker. Men vill ändå ha något nytt. Samma visa varje år. Varje dag, kanske jag borde säga istället. Haha. :)

 

haha.. tur att du satsar på en karriär där du inte kommer att sakna särskilt mkt då! ;-)