The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Höstlov

Sista officiella skoldagen idag innan höstlovet börjar. Visst var jag i skolan en sväng alltid, för att lämna in min prioriteringsblankett för vilka städer jag helst vill göra min tvåveckorspraktik i om cirka en månad. Annars kan jag väl inte säga att jag har varit särskilt mycket på skolan under senaste tid. Blandade känslor inför det faktumet, jag saknar det men ändå inte.

Fredagskvällen är lugn, ovanligt lugn. Jag vilar upp mig inför mina kommande arbetspass under helgen och nästa vecka. Sedan tror jag nog att jag besöker Malmö en sväng. Det var ju trots allt ett tag sen. Jag hade nog våldgästat några vänner ikväll ifall inte de flesta redan åkt från stan, eller att mina två andra halvor förmodligen ligger helt utslagna i deras respektive sängar efter att ha jobbat flera dagar i rad. Det är nu som jag borde ställa samma fråga till Aida, som hon har ställt till mig under de senaste två åren: "Ska vi inte ut och festa ikväll?! Du har jobbat och är trött, säger du? Ok... du jobbade ju bara några timmar, klart du orkar!"

Har aldrig varit en vidare beundrare om Clint Eastwood eller hans filmer som utspelade sig ute i Vilda Västern. Däremot har jag fått upp ögonen för hans filmer nu på senare år, både de där han är med och de som han producerar. 'Million Dollar Baby' är väldigt bra till exempel. Jag såg 'Gran Torino' idag, som också starkt rekommenderas! Synd att han inte ska producera fler filmer, men han vill väl också gå i pension någon gång.

Fortsatt trevlig fredagskväll!

2 COMMENT(S):

Määää! Ni får höstlov men inte vi, fy. Haha. Jaja. På fredag kemitenta (kommer gå bra) och fredagen efter det biologitenta (PANIK! Inte pluggat något och kan ingenting, haha). Prioriterat lite fel. Men jaja, det går nog bra. Sen pangpå med nya kurser direkt. :D

 

Vi får höstlov, men i gengäld måste vi läsa två veckor extra i juni månad innan vi får sommarlov, medan ni redan ligger och glassar på stranden för länge sen! :-P