The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Läxförhör

Vi har haft en liten minikurs den här veckan, som ska "tentas" av nu på fredag. Fyra timmars föreläsning och lika många timmars gruppundervisning är vad som erbjuds för att vi ska klara av detta läxförhör, för jag kan seriöst inte kalla det för en tenta. Ett litet minikompendium har vi fått i handen och några få sidor i en urtråkig epidemiologibok, som vi har dragits med igenom flera terminer nu, är vad vi behöver läsa. Svårighetsgraden får ni själva räkna ut.

Det börjar bli som att leva i en kylbox igen, det är den tiden på året nu. Den mest osexiga tiden på året när man ska packa in sig själv så att man ser ut som en michelingubbe. Begränsad antal timmar med dagsljus som resulterar i att man bli grinig och grådaskig. Önskar att jag kunde få tillgång till lite sol-/ljusterapi som inte inkluderar ett besök på solariet. Jag har ju varit en riktig pain in the a--, för att André ska sluta besöka de där människofarliga strålningsmackapärerna och då får jag leva som jag lär. Fan. Jag kan ju inte förneka att det ger en viss känsla av välbefinnande efteråt.

Kanske borde jag återgå till att läsa mitt lilla fina kompendium, eller varför inte besöka gymmet när min tennisarmbåge har blivit bättre. Värt att fundera över.

0 COMMENT(S):