The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

På agendan

Har läst inför mini-tentan idag. Det har gått "stille roligt", som danskarna älskar att säga. Tog en liten tur till gymmet vid lunchtid också för att försöka boosta energin, men det känns nästan som att det fick en motsatt effekt. Hah. Jag är nog inte gjord för att lyfta skrot. Ge mig hellre ett racket och jag kämpar tills jag stupar för att vinna över dig. ;-)

Nu ska jag läsa det sista innan det ska tentas av imorgon bitti. Jag kan inte underhålla er, därför får ni lyssna till Lisa här. Hon vet hur man sjunger hon. :-P

1 COMMENT(S):

Haha, count me in! Jag hatar att gymma. Okej. Jag hatar att träna överlag. Men racketsporter är roligt. :D

Och det är lugnt! Du skriver och kommentarer när du har tid, ork och lust. Jag försvinner inte, inte än i alla fall. Vad jag planerat.

Och tack! Det gick så där. Hoppas jag blir godkänd bara. Hatar den gröna biologin. Vita biologi-delen bör jag få full pott på. Hoppas jag. :)