The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Samlad trupp

Begav mig mot Malmö igår efter fyra dagars arbete. Det var dags för miljöbyte, och jag fick veta att luften är friskare på andra sidan sundet, solen lär också vara klarare. Sagt och gjort, Malmö var det.

När jag däremot gick igenom stadskärnan idag, hördes danska överallt. De gör tydligen en liten utflykt till Köpenhamns förort så här på efterårsferien. Jag känner mig verkligen så hemma, knappt någon märkbar skillnad typ.

Idag ankom en liten present norrifrån också. Systern min lyckades vinna en budgivning på en sista-minuten biljett till Malmö. Fantastiskt kul att bullen är här nere också. Truppen är samlad.
Published with Blogger-droid v1.6.3

3 COMMENT(S):

Muhahaha.. Bullen makes the party!

 

Haha. Du kan inte fly med andra ord. ;)

 

Bullen makes the clown, and the clown makes the party. ;-)