The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

46% färdig läkare

Arbetet med uppsatsen under de senaste två månaderna har nu burit frukt. Efter några dagars förberedande och genomläsning av vår uppsats, huvud- och sidoreferenserna, var det dags att försvara den idag. Den muntliga tentan gick förhållandevis bra med tanke på att det var min första på universitetsnivå. Jag hade bestämt mig för att hålla den på danska. Hur gick det med den skrämmande danskan, undrar ni då? Det gick bättre än jag kunnat förvänta mig. Nu saknas bara att jag ska börja drömma på danska, sedan så har ni en fullfjädrad svensk-dansk framför er.

Vi fick i alla fall mestadels ros av vår handledare och censorn instämde. Det finns alltid rum för förbättringar, men med de förutsättningar vi hade från start, tycker jag absolut att vi lyckades göra ett bra arbete. Nu är vi alltså klara med bacheloruppsatsen och en sista modul återstår av bachelorutbildningen i medicin, innan jag påbörjar min kandidat till våren. Översatt till svenska; den prekliniska delen är snart över och den kliniska tar vid. Helt otroligt snabbt har det gått.

2 COMMENT(S):

Grattis Steve! Kul att höra att det går bra för dig =)

Kramar/Jing

 

Tack J! :-) Tack för sist. Kram