The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Grabbz in O-town

Dagen efter en crazy natt på medicinarfesten! Det var galet mycket människor och trevlig stämning som vanligt. Som pricken på i:t, grädden på moset, körsbäret på toppen, hade jag mina brothers in arms vid min sida! Amazing! :-)

Idag har vi hunnit med lite allt möjligt, efter det att vissa av oss -host harkl- äntligen orkade ta sig ur sängen. Middagen intogs på alltid lika trevliga Hot Pot, där vi åt för mycket för vårt eget bästa. Nu fortsätter kvällen i bästa sällskap, with my pals.Published with Blogger-droid v1.6.5

4 COMMENT(S):

Faktumet kvarstår... Steve, du är inte längre än André, så sätt dig ordentligt när man ska ta bild på dig!

 

Agree! sätt dig ner nästa gång :D

Och att man alltid ska behöva vänta på dig Rabie... Get your shit together!

 

Det verkar vara mycket fest, är du säker på att du pluggar tillräckligt??

Nej, jag bara driver med dig - det ser trevligt ut och jag blir nästan lite sugen på att testa maten på hot pot efter alla gånger du skrivit om det!

Jag har kommit igång med min blogg igen och jag har dig länkad, hoppas det är ok?

 

haha, varför avslöjar ni mig?! Jag måste hävda mig! :-P

Jag pluggar tillräckligt... oftast... tror jag. :-P hehe. Du får väl titta förbi Odense ngn gång, Bokmald. :-) Och naturligtvis får du länka. :-)