The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Home Sweet Home

Efter några intensiva dagar i Malmö, är jag återigen hemma i min lägenhet i Odense. Jag lyckades få tag i en sista minuten biljett till Odense med X2000, för en riktig billig peng i morse. För det är jag glad för, med tanke på hur lätt pengarna rinner mellan fingrarna på mig varenda gång jag är i Malmö. Så nu är det ännu lättare för vänner att hälsa på, ifall de vill bänka sig vid datorerna och vänta på sista minuten biljetter.

Det har annars varit några riktigt bra dagar i Malmö. Jag har hunnit med mer än vad jag hoppats på. En fin balans mellan familj och vänner. Kvalitet framför kvantitet. Grädden på moset är när brorsan sänder ett sms och säger att han har haft det roligt under de senaste dagarna. Jag smälte.

Nu väntar en ny kurs imorgon. Jag ser verkligen fram emot det. Kommer bli riktigt kul. Däremot ska jag inhandla kursböcker. Tanken på det gör ont i min plånbok.

4 COMMENT(S):

Gone miss ya!

Kommer över med Ribz inom kort i hope :D Take care pal!

 

You too bro! See you soon, hopefully.

 

Sv. Ja det var väldigt snällt av dem att göra det! Jag firade faktiskt med familjen innan så det är redan gjort =D

Jag längtar efter Sverige nu alltså! =)

 

Ja, kurslitteraturen svider i plånboken. Haha. Men, men. Bara att bita ihop. ^^