The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Polarna på besök

Äntligen har jag hunnit med att ladda upp bilderna efter förra veckans besök av mina polare. Det var som sagt en riktigt lyckad kväll, med en god förfest hos Aida innan vi tog oss ut i natten mot den stora medicinarfesten. Det var god stämning och folk verkligen hyggede sig! Rabie och André fick se den bästa sidan av livet som medicinstudent och mindre av den sidan när vi ser ut som skit med gigantiska påsar under ögonen och kämpar med att komma igenom böckerna.

Vår helg fortsatte på samma härliga bana. Vi umgicks, vi snackade och käkade gott. Tid brukar inte oftast finnas för det längre på mina besök i Malmö, för det brukar oftast vara så himla stressat. Däremot när jag befinner mig på hemmaplan, vill jag tro att det finns en helt annan ro hos mig, som gör mig till en av de bättre värdarna. Ja, det är en liten invitation till resten av mina vänner som önskar komma på besök. Mi casa es su casa.

2 COMMENT(S):

Ser riktigt trevligt ut! Kanske skulle man pluggat i Odense... ;)

 

Bättre sent än aldrig? Haha. Ser trevligt ut i alla fall. Även om det är stressat (intensivt) så blir man ändå avkopplad på ett helt annat vis än att vara ledig här hemma. :)

dutti.. Ja. Du är dutti. Orkade inte slänga fram ett duktig. Så fick bli dutti. ;) Lite som en dutti ponke --> kontrat med att du blivit "för gammal" för att titta på julkalendern. Höhö.

Såg i morse att snön invaderar Danmark inom någon dag. Have fun. ;)