The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Sjuk

Typiskt att jag blir sjuk nu. Har gått omkring hela dagen och tyckt synd om mig själv. Snuva, hosta, febrig och ont i kroppen. Men har inte latat för det, utan har tagit hand om tvätten, disken och bytt akvarievatten, samtidigt som jag jämrade mig över mitt allmäntillstånd. Skrämmande hur gubbig jag börjar bli.

Nu ska jag kurera mig med varmt te och vila framför någon bra film. Förhoppningsvis blir det bättre imorgon när jag ska bege mig mot Sverige. Ja, tänka sig att det knappt har gått två veckor sedan jag var där sist och ändå ska jag dit igen. Bröderna har höstlov och vill ha sin storebror där, jag beviljar deras önskan. Lite som när anden i flaskan gör Aladdin glad.


3 COMMENT(S):

Jobbigt att vara sjuk alltså! Men hoppas det blir bättre och ha det så skoj i Sverige! Jag längtar dit!

 

sweeeeetyyy vilket gulligt foto, kan tänka mig att du såg ut så där också hihihi :D ta hand om dig själv nu! Du hann byta akvarievatten, jag lät ödet avgöra... och hann inte med det, får se hur det ser ut om en vecka :/ hehe

Kramis

/Rashii

 

Frågan är nu hur ditt akvarie ser ut en vecka efter! :-P hehe