The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Torsdag den 11 november 2010

En lugn dag i skolan, med en enda föreläsning om medicinsk journal. Han som föreläste är en av huvudförfattarna till det medicinska kompendiet. Lite coolt faktiskt, det är samma sak som när vi upptäckte att vår anatomilektor J. Chemnitz, varit med och redigerat Gray's Anatomy.

Sedan blev det en tur i stan, fikade och åt med mina närmaste allierade. Rasha bjöd mig sedan på en riktig gourmetmiddag, hennes alldeles egna pastarätt: Verdure pettini di scampi. Tagliatelle i krämig sås med grönsaker, pilgrimsmusslor och scampi, med ett sting av chili. Perfekt! Jag glömde tyvärr ta en bild innan jag kastade mig över maten, sorry.

Nu fortsätter kvällen med TV-underhållning, massa snack och skratt! Synd att ni inte får vara med! ;-)

4 COMMENT(S):

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO att jag missade maten!!! //aida

 

Ha-ha! Så går det när man ska träffa "andra kompisar". ;-)

 

Det lät helt otroligt gott! Får man det automatiskt om man kommer på besök? ;)

 

Haha, nej.. du måste bli vän med Rasha för jag kan inte laga så god mat! ;-)