The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Winterland

Vintern kom väldigt snabbt till Odense i år. Igår började små nätta snöflingor falla ner från ovan, och imorse när jag vaknade hade ett tungt täcke lagt sig över stadens gator. Det var onekligen vackert, väldigt vackert.

Sen tar också det positiva slut, tyvärr. Jag kom för sent en halvtimme imorse för att tågtrafiken kröp fram. Samma sak på vägen hem, när vi stod stilla på perrongen i 20 minuter innan vi ens kunde börja åka. Väl i Odense har de röjt snön så himla duktigt att jag nästan faller baklänges och bryter lårbenshalsen, som den 80 årige gubben jag är.

Så nä, snö är vackert att se på och inget mer. Jag vet inte vad danskarna gör, de kanske ber till Gud om att nästa vinter ska bli mildare, för deras förmåga att röja snö blir inte bättre med åren i alla fall...
Published with Blogger-droid v1.6.5

2 COMMENT(S):

Ja, glædelig jul! :-)

Og well done, at bruge blogger-droid! ;-)

 

Tycker inte Sverige är så värst bra på det där heller. Haha.

Men håller med. Otroligt vackert. Var ute på en promenad nyss (okej, Adam tränade och jag solade... :P) MEN. Vi gick dit. Hurray. Det är så vackert. All snö. Allt ljus. Ja, det är minst sagt tjusigt. Och gillar bilden!

Och till något annat; applåder för SD-inlägget. Bra skrivet och jag håller med i vartenda ord. Det går emot ALLA etiska regler.