The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Aida goes New York City!

Det är ju inte riktigt min sak att berätta för er att Aida är i New York och lever livet, mestadels för att jag är så otroligt avundsjuk och nästan bad på mina bara knän om att få följa med dit och gömma mig i hennes koffert på resan över. Det var lite strul med flyget där vid avgång på grund av snöovädret över Europa, men hon är på Manhattan nu i alla fall. :-)

Varför jag helt plötsligt berättar att hon är där nu, beror på att hon och Nermina har hamnat på en kändisblogg minsann. Haha. Men inte vilken som helst, utan på allas favorit, Maria Montazamis. :-D Hon är ju så himla söt, som både nämner Aida och Nermina vid namn i bloggen och skriver att hon hade tur som mötte dem.

Jag önskar Aida och Nermina en fortsatt härlig vistelse i NYC! Och Aida, fortsätt kändisspana! Haha.

3 COMMENT(S):

Hahaha kan tänka mig att Aida helt tappar talförmågan i några sekunder för att sedan vilka skrika 'MArrrriiaaa!' Som om hon typ kände henne vardagligen... sen tar hon sig samman för att sakta gå fram och fråga "Äääär ddddet du som är Maria Montazami?"


Kram
/R

 

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA OMG Rashi det gick till sadar hahahah

 

MEN FY! Blir ju avundsjuk här. ;D