The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Bonsai söker hem

Det var halt på vägarna, fick jag erfara idag när jag cyklade runt till de gamla. Tur för mig att det inte blåste eller snöade kraftigt, för då hade ni nog hittat mig i ett dike någonstans. Men det var kul att träffa vissa av dem igen, det har varit ett tag sen sist nu. Att få höra lite om alla julmiddagar som de har varit på och se hur glada de blir när de berättar om att de ska fira jul tillsammans med barnen och barnabarnen. Önska dem god jul och gott nytt år och hur de tar rollatorn och följer en till dörren för att vinka av. Det är så värt de där irriterande och hala cykelturerna. :-)

Har annars varit en riktig duktig husmor idag och putsat lägenheten från topp till tå. Allt måste ju vara i ordning innan jag försvinner iväg under de nästa två veckorna, och fiskarna behövde lite nytt vatten. Nu tror jag att de är glada och kan andas ordentligt igen. :-P Frågan är bara vem som ska ta hand om mina växter när jag är borta. Min bonsai får ju inte torka ut...

Dags att natta, ännu en dag med tanterna imorgon. :-) Bonne nuit, mes amis!

0 COMMENT(S):