The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Den 1 december 2010

Idag var det en lugn dag på praktiken, patienterna verkade vilja stanna hemma hellre än att åka till sjukhuset. Igår tog däremot rekordet, tre patienter till akutmottagningen. Tre patienter. Jag inlade en patient för förmodad pneumoni, det var dagens action det.

Sedan fick jag för mig att pyssla efter praktiken idag. Gick och handlade lite smått och gott och det blev en mysig klapp-julkalender, en sådan som jag alltid önskade mig som barn. Jag undrar då vem som kommer att få dem (där finns två)? ;-)
Published with Blogger-droid v1.6.5

3 COMMENT(S):

Till mig?! Till mig?! Till mig?!?!?! :D *hoppar upponer*

 

Yaaaaaaay till mig :D Och Aida! Betty, du kan väl inte få en kalender med 5 dagar kvar till julafton... :P

/R

 

Vad är det för rolig julkalender?! Vill ha. :D