The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Gå inte förbi

Jag känner mig så utmattad, utslagen, finito. Två veckors sömndeficit måste tas igen, känns det som. Ovanpå det ligger det annat som gnager mig i kanterna. Jag försöker släppa det, men det går inte alls så bra. Jag försöker envist intala mig själv att inte blåsa upp det bortom rimliga proportioner, men sanningen är den att jag har svårt att lämna saker bakom mig som jag tror på, saker som jag hade en god känsla för. Min intuition brukar tjäna mig väl.

Det är fredags afton, jag hoppas ni är ute och roar er kungligt och läser detta först imorgon. Själv har jag så där lagom ork för att släpa mig till sängen och krypa ihop i fosterställning. Det snöar stilla utanför. Stadens julbelysning lyser upp i decembermörkret. Det är vackert. Från högtalarna hörs ljuv stämningsfull musik av Peter Jöback...

0 COMMENT(S):