The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Happy New Year!

Det var egentligen meningen att jag skulle ha publicerat min nyårskrönika igår, med en reflektion över det gångna och kommande året. Typiskt nog har jag fått en kraftig förkylning, så här lagom till det nya året! Hah. Jag ser skojigt nog nästan ut som Rudolf. Mysigt. Min krönika kommer när den kommer helt enkelt. :-)

I skrivande stund väntar jag på att bli upphämtad av André. Vi är ett gäng som ska åka upp till Göteborg och fira in det nya året där! Det var så otroligt länge sedan som jag var i Göteborg, det kommer att bli väldigt roligt räknar jag med. Jag hoppas att ni kommer få det lika bra varthän ni nu ska fira!

Till Er alla från Mig, önskar jag ett Gott Slut på 2010 och ett riktigt Gott Nytt 2011! Må det bli ett bättre år än detta som varit, må våra önskningar komma i uppfyllelse och välsigna oss alla med god hälsa! 

0 COMMENT(S):