The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Julepost

Hög tid att få iväg julposten i dagarna för att det ska anlända i tid innan julafton. Efter en för- och eftermiddag i skolans läsesal, kom jag hem för att författa ihop mina julkort till nära och kära. Det är en obruten tradition sedan barnsben som jag försöker hålla fast vid under dessa elektroniska tider. Vem blir inte glad för ett handskrivet julkort liksom? :-)

Jag har valt att använda Unicefs julkort, där en del av pengarna jag betalar går till deras verksamhet för att hjälpa världens barn. Har Du några speciella människor i ditt liv som du önskar sända iväg hjärtliga julhälsningar till i år?
Published with Blogger-droid v1.6.5

2 COMMENT(S):

Fremragende indlæg! Og tak for godt selskab i går :-)

 

Tak rené! Og tak i lige måde for i onsd. Det var hyggeligt! :-)