The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Merry Christmas!

Jag har alltid velat ha den perfekta julen, med den godaste maten och bästa julstämningen. Med alla nära och kära samlade, med hjärtliga skratt som fyller hela stugan, barn som leker glatt, vuxna som skämtar lite tafatt, men framför allt där kärleken förenar allt. Med åren har jag också lärt mig att ingenting någonsin kan vara perfekt, oavsett hur gärna pedanten inom mig vill. Att ha rimliga förväntningar gör bara att allt utöver det blir en glad överraskning och en extra bonus. Jag försöker bara påminnas om att julen är den tid då vi högtidlighåller det band av kärlek som binder oss till varandra, den tid då vi borde erinras om livets förgänglighet.

*

Jag önskar Er alla en riktig God Jul, 
en Glädjefull Tid,
och en Fridfull Julhelg! 

*

0 COMMENT(S):