The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Torsdagshygge

Idag var det en dag med spännande aktiviteter på skolan, "minsann minsann", tänker ni då. Nej, jag är bara ironisk nu. Efterarbetet med praktiken började idag. Ni minns kanske att jag vid någon tidspunkt berättade att vi varit tvungna att spela in våra samtal med patienter, nu ska vi genom fyra trippeltimmar lyssna igenom dem gruppvis och konstruktivt kommentera vad som gått bra och vad som gått mindre bra. Jag verkligen glädjer mig! Ironi, igen.

Nu har jag precis packat min weekend-väska. Vi ska nämligen tillbringa helgen i Tyskland. Vi blir en lagom stor grupp som ska ha det trevligt och upptäcka en ny stad, Celle. Verkar vara en väldigt fin stad utifrån den Google-sökningen jag gjorde. Hah. De har minsann ett slott också, nu blir Nina glad!

Jag ska snart över till Rasha för lite hygge. Vänj er, i Danmark är allt "hygge". Hon tycker att vi ska göra knäck och titta på film. Här får ni en bild på senaste gången Rasha bjöd på något matvägs. Är det saliven som börjar rinna hos er?

0 COMMENT(S):