The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Vintertrötthet & Obduktion

Ogilla mig inte för att jag ignorerar er och alltid uppdaterar så sent, men vintern knäcker mig verkligen. Jag hoppas ljusare dagar vänder tillbaka snart, alla har ju inte råd att resa till Thailand för sol precis.

Idag var det en lång dag i skolan med genomgång av obduktioner. Oavsett vad man kan tycka om mitt följande uttalande, tycker jag att det är intressant att få vara med och observera och känna på organen. Men 'tyvärr' ankom inget lik för obduktion utan vi fick genomgå redan utförda obduktioner. Sedan följde dubbeltimmar som handlade om klassifikation och stadieindelning av tumörer.

Var så trött efteråt att jag vid någon tidspunkt efter att solen försvann för dagen, bara slocknade på sängen. Mardrömmar har följt mig de senaste två nätter, utan möjlighet för ordentlig vila, vilket förklarar varför jag är extra utmattad för tillfället. Framåt kvällen blev det desto bättre med mat och trevligt sällskap. Det var så himla härligt att få höra våra vänners bröllopsplaner till sommaren. Riktigt glad för deras skull! :-)


Published with Blogger-droid v1.6.5

0 COMMENT(S):