The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Back to my crib

Två veckor går snabbt, otroligt snabbt. Tänk att jag redan har spenderat både jul och nyår i Sverige och är nu återigen på väg mot mitt eget i lilla Odense. Semestern är över och tentaplugget börjar med start imorgon.

Det har varit två bra veckor, på många sätt. Jag har haft tid för kära och nära, sett att det fungerar någorlunda och kunnat uppdatera mig på flera fronter. För mig känns det extra viktigt att jag vet om vad som sker trots att jag inte fysiskt befinner mig i Malmö.

Nu hoppas jag att tåget till Odense inte blir mer försenat än det redan är. Sedan hoppas jag också att det är framkomligt i Odense så att jag inte ska behöva släpa min koffert på oplogade trottoarer!

En riktig God Fortsättning önskar jag Er alla, kära vänner och läsare! (Bjuder på en bild från nyårsfirandet i härliga Göteborg!)
 

Published with Blogger-droid v1.6.5

4 COMMENT(S):

Lycka till med plugget =D

 

Hej
Jag undrar varför du inte har en sökarfunktion på din blogg? Om man tex söker på ett ämne som du har sökt på istället för att bläddra igenom alla blogginlägg. Skulle vara mer praktiskt för ibland fallererar ett blogginlägg in under två av dina rubriker och då kan det vara betydligt lättare att söka på ett visst ord!? Eller?
Kram / en gedigen läsare!

 

Alla nära och kära minus en kanske! :P

 

Hej, jag har alltid haft en sökfunktion på bloggen.. fast jag förstår nog att den har varit svår att upptäcka! :-P haha.. (Där vid fågeln under bloggrubriken!) Därför har jag lagt till en tydligare sökare i sidopanelen nu! Tack för feedback! :-)

Bokmald, minus ganska många faktiskt.. :-P hehe