The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Finally...

Sista kvällen innan tentan imorgon. Det är en spärrtenta, jag måste klara den och det är sista tentan jag kommer att skriva på bachelor-delen av läkarprogrammet innan jag börjar på kandidaten. För den förvirrade svenska studenten, är de svenska benämningarna kandidat- respektive masterutbildning.

Så, fick jag någon tentastress till slut, undrar ni då. Nix, är svaret. Jag kände liten pirr i magen och en stunds hjärtklappning i morse, men jag misstänker att det snarare berodde på vätskebrist. Efter en kopp te och några glas vatten så var det borta. Hah.

Nu ska jag kolla på det sista innan läggdags och imorgon smäller det högt som sjutton. Sen väntar härlig ledighet! Mer om det senare under veckan!

0 COMMENT(S):