The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

In Muppsala

Jag märkte idag att det redan minsann är lördag! Helt galet vad det går undan. Jag vill inte börja skolan snart... Ahh!

Trots kylan är det riktigt skoj här uppe! Jag hänger bland annat med min syster och hennes vänner, bara för att nämna några härliga människor ex. Evin som är roligt underhållande pratsam och Shalia som går igång med att baka kladdkaka när vi kommer förbi henne för en snabbvisit. :-P Jag har sagt det förr, men upprepar mig, systern min har funnit sig väldigt fina människor här uppe.

Sedan har det blivit så att jag numera delar två av mina närmaste vänner här i Muppsala med min syster. Så jag och syrran hängde med Fatoma, åt gott igen (jag spricker snart av all mat) och hade mucho hyggligt tillsammans. Idag skulle Jenny ta med oss på 'nations-frunch', men utsvultna studenter i denna stad hade rensat tallrikarna! Så vi åt sushi istället, vilket är godare ju! Hah. Sen kammade vi stan på reafynd, fikade gott och hade riktigt dejligt!

Fortsatt god lördagskväll till er alla!
Published with Blogger-droid v1.6.6

3 COMMENT(S):

Steve!!! vad hørligt du verkar ha det i dit omkring-fnattande!!! Sjølv ør jag i fulla flyttartag.. Mkt skrubbande just nu:).. Hoppas vi ses snart kram till dig!

 

Spricker du av all mat? Som du ljuger, Steve - det är ju du som vill äta hela tiden!

 

Det hoppas jag verkligen Agnes att vi gör!!

Det var nära ögat många ggr, Jenny! För jag delar minsann upp mitt dagsbehov i flera måltider.. medan jag tvingades till att inta allt på två där uppe! XD