The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Malmö nästa..


Har haft en riktig härlig vistelse här uppe med välbehövd uppdatering och stillandet av somliga hjärnspöken. Det känns bra, det känns som att jag kommit ännu ett steg i min process mot en mer fullkomlig människa.

Träffade kära Ishita i Stockholm och hade en riktig trevlig pratstund över lite förmiddagsfika. Det finns så mycket att prata om och berätta, men när man väl träffas vet jag knappt var jag ska börja någonstans. Får komma och hälsa på oss i Odense snart igen, vännen!

Nu är det dags för sista hållplatsen på denna resa innan ändstationen Odense. Nu blir det Malmö under resterande vecka med familjen över kinesisk nyår och mina käraste vänner!

Au revoir Stocksala!
Published with Blogger-droid v1.6.6

2 COMMENT(S):

Åhh Ishi darling!!

 

:D Kul!! Trodde nästan det var jag på bilden haha :D Hygg dig i Malmö Shtiiitoo :D

PS. har du börjat kommentera Aidi?

/R