The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Nyårsafton 2010

Det tog mig bara en vecka att överföra bilderna från kameran till datorn, duktigt tycker jag. Den där skarpa bloggarinstinkten, som många rutinerade bloggare har, med kameran i högsta hugg och en nästan sadistisk glädje av att trycka upp den i andras ansikten, har jag tappat bort på vägen. Det är nog till mina vänners stora förtjusning, tror jag. :-P Därför är nyåret i Göteborg väldokumenterat i huvudet, men desto sämre i fotografiskt format.

Vi blev totalt tolv personer som firade nyåret tillsammans i Göteborg, många som jag känner sen innan men även nya bekantskaper. Väldigt lyckat, vill jag säga! En eloge till André för att han tog tag i bokningarna av hotell, middag och planeringen. Thanks buddy! :-) Vi checkade i alla fall in på Scandic Europa i centrala Göteborg sent eftermiddag, slappade och gjorde oss sedan nyårsfina för att komma iväg till Restaurang Vasastan för en trerättersmiddag. Senare på kvällen livade vårt gäng upp en hemmafest någonstans där taxin släppte av oss, jag minns inte var vi åkte. Hah.

När det närmade sig tolvslaget, tog vi spårvagnarna in till Skansen Kronan. Därifrån fick vi en magnifik vy över hela Göteborg och alla fyrverkerier. Det var klart värt den mödosamma och extremt hala promenaden uppför Risåsberget. För att fira in det nya året hamnade vi på Avenyn och tog oss in på ett väldigt trevligt ställe, Park Lane. Glömde jag nämna att Peter Siepen var DJ för natten? :-P

Göteborgarna är härliga människor har jag fått erfara och staden är väldigt vacker! Jag tvekar inte på att återkomma igen snart, kanske till sommaren.

1 COMMENT(S):

Park Lane? Oh my. Haha. Och Siepen? Sa jag OH MY?

Gretas ska det vara. Fast ja. Kanske inte på nyår. ^^