The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Stockholm nästa...

Efter ett riktigt härligt stopp i Linköping bar det av vidare mot huvudstaden, den pulserande metropolen Stockholm! Många gånger glömmer jag bort hur kul det är att vistas här, dels för att människorna här är så mycket mer mångfacetterade, vilket jag starkt gillar, och dels för att jag har en förkärlek för den här staden.

Mötte min lilla sprudlande, omkringskuttande baby-sister inne i Storstockholm tillsammans med hennes vänner. Fick bland annat träffa hennes japanska väninna, som är så där "stereotypiskt japanskt". Ni vet det där gulliga sättet, "peace"-tecken när man tar bilder och framför allt det där "Ahh, yeah yeah yeah YEAH!" (samtidigt som de nickar frenetiskt med deras huvud), som bifall för något du har sagt. Vi såg stan, vi åt gott och jag hade en trevlig snick-snack stund med hennes vänner.

Däremot är jag ganska oförberedd på att det fortfarande är vinter här uppe! Det är så fruktansvärt kallt att det isar igen i näsborrarna på mig och öronen faller väl snart av av förfrysning. Men jag är så avslappnad och glad nu efter tentan att jag njuter av varenda minut i friheten! :-)


0 COMMENT(S):