The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Tentastress... hallå?

Knappt en vecka kvar till tentan och den ack så välbehövliga tentastressen är inte ens här! Jag behöver den för att prestera, jag behöver en smula stress i kroppen, stresshormoner är bra för mig! Det är ju synd om er som får läsa ett sådant här intetsägande inlägg om min efterlysta tentastress, men jag kan ju inte skriva om världsomspännande händelser eller havsdjupa tankar hela tiden. Det blir liksom jobbigt i längden, mest för mig, som måste skriva de sakerna... Hah.

Som flugan på högen av lort, har jag börjat bli krasslig också. Rethosta, snuvig och begynnande halsont. Hade behövt någon som pysslar om mig. Nu låter jag så ynklig och smått patetisk... Dags att runda av, hoppas er lördag varit roligare än min i alla fall! Neoplasier hit och neoplasier dit är inte så roligt som man kan tro...

(Bild: Föreställ er en snuvig Steve med halsduk på inomhus...)

4 COMMENT(S):

Eller hur! Man behöver den där gnuttan stress. Jag presterar också bäst då. Inför fredagstentan saknades den glöden. Kan ha varit för att jag gav upp. Men det kan ha gått ändå. Ingen aning. Det visar sig. :)

 

Nr. 1: Du älskar att skriva om världsomspännande händelser

Nr. 2: HÅLL DIG BORTA från mig imorgon på föreläsningen! Ska inte bli sjuk, veckan innan tentan!

Nr. 3: Andra gången jag skriver det här inlägget då din fullt fungerande dator, inte kunde köra ordverifiering och raderade hela mitt meddelande när jag accepterade den funktionen

Nr. 4: Krya på dig!

Kramar!
/Rashii

 

Tack René!

Rash,
Nr 1. Busted..
Nr 2. Jag ville inte ens se åt ditt håll idag.. men du kom fram. Så skyll inte på mig! XD
Nr 3. Sluta klaga på min gamla vapendragare! Den kan inte hjälpa att den har varit med mig i så många år..
Nr 4. Hoppas du inte har för tråkigt! hah