The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Uppsala nästa...


Befinner mig nu i Uppsala för att träffa kära vänner och min alltid lika flummiga syster. Är det bara som jag inbillar mig eller kan det möjligtvis vara ännu kallare här?

Träffade söta Jenny igår och fick pratat om en hel del mellan himmel och jord, ät en ganska god pasta al salmone och blev bjuden på riktiga mumslyxpraliner!

Frossade vidare med Fatoma på restaurang för att sedan fortsätta våra livliga diskussioner om politik, samhällsutvecklingen och den bristande källkritiska hållningen bland journalister, våra jämnåriga och kommande generationer. På tal om Fatoma så vill jag bara berätta för alla intresserade att hon tidigare denna månad tog sin läkarexamen, ett enormt grattis till henne! :-D

Nu ska jag iväg och käka! Min syster svälter mig här uppe, hennes skafferier är i princip tomma... 


Published with Blogger-droid v1.6.6

1 COMMENT(S):

Kul att min enda merit är att jag är söt :P