The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Varje dag är en fest

Blir så understimulerad när man bara sitter och läser. Baken säckar väl snart samman om man inte tränar regelbundet också. Det försöker jag göra, har träningsvärk efter förrgår. Får jag vänta tills det har gått över innan jag tränar igen? :-P

Var för en stund sedan och firade Aida med hembakad tårta! :-) Hon blir alltid så glad för allt vi gör, en riktig tacksam vän! Alla märkte hur sällskapssjuk jag var, jag skrattade åt allt och inget. Tro mig, det blir alla efter en hel dag i en tyst läsesal!


Published with Blogger-droid v1.6.5

3 COMMENT(S):

Man säger att träningsvärk går över med mer träning? ;)

 

Älskar dig Stevie!! Du är så underbar, och ja, det var sååå kul att du skrattade åt allt och var såå über-glad :D. Många kramar till min Älskade BFF! Jag är så glad över att ha er i mitt liv, ni förgyller den verkligen och livet känns så mycket lättare med er i min tillvaro :)

/R

 

Jag gjorde som du föreslog, Karro.. Jag har mer ont nu! :-P

Naw, du är för söt Rashi! Jag blir så glad när du skriver sånt! :-D Du vet att jag känner detsamma. Många kramar back at ya! ;-)