The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

A Very Gleek Golden Globe Awards

Jag vill inte lägga mig i diskussionen ifall det var de riktiga som vann i respektive kategori, utan konstaterar bara att Glee kanske faktiskt är så fantastiskt som jag tror att TV-serien är, när skådespelarna börjar vinna fina priser. Är glad för Chris Colfer och Jane Lynch. Deras insatser bidrar till att Glee är så fenomenal som den är! Ok, nu får jag sluta upp med alla superlativ.2 COMMENT(S):

Hurra, hurra, hurra. Typ. Läste det på Aftonbladet igår, skoj. :)

Och nja. Detoxkur är ju inte direkt någon diet ser jag det som. Jag äter ju mat. Det är lite som GI fast mer fritt, bara att jag tar bort socker, pasta, etc. Vill dock ha godis... Jobbigt. ;)

 

OHHH!!! BLir sååå glad... kan sova gott! SÅg ju ut som han skulle svimma på väg till scenen... och visste inte att Jane också var homosexuell som Chrisboyy... :D SÅ glad att fler personer med annan läggning tar plats i Tv-rutan och som förebilder... inte bara schlager människor och halvnakna killar på Pridefestivalen! '

/R