The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

50% Läkare

Tentaresultaten kom idag, efter snart en månads nervig väntan. Jag darrade som ett asplöv när jag loggade mig in på universitetets interna plattform. Man är nog extra nervös när det handlar om en spärrtenta, tror jag. Nu vet jag hur jag reagerar i alla fall.

Som rubriken redan berättat, det gick bra. :-) Jag är glad över att jag klarade av det. Nu har jag lagt halva sträckan bakom mig, nu är det bara att fortsätta nedför vägen och njuta så länge det varar. För sedan väntar arbetslivet och studentlivet är ett minne blott. Jag ska njuta av varenda slitsam sekund...


9 COMMENT(S):

GRATTIS :D:D:D!

 

Grattis du!

Sv. Jo det är klart att det finns för och nackdelar. Jag känner att det är ganska bra att ha det som vi har på det sättet att man mer kan få överblick av det hela. Eller det måste man få för att kunna bestå helt enkelt.

Men det är ju klart mycket att ta in under 8 veckor!! Vi har längre tid innan vi måste förstå liksom.

Men ett års studie på 4,5 timmars ensaken är inte helt kul direkt...

 

Grattis!

Men det var väl ingen annan än du som kunde tvivla på att det skulle gå bra?

Förresten, du ser stå sträng ut på bilden. Jag visste inte att du kunde se så sträng ut.

 

Tillykke Steve! hvilken dejlig milepæl

 

Tack alla! :-)

Jenny, jag ser ut så där på jobb.. :-P höhö. Jag kan se väldigt sträng ut, fråga min syster bara.. :-P

 

Ååh, grattis Steve! Vilken läcker känsla, att liksom vara över toppen och på väg ner för backen.. bra jobbat! Jag ser fram emot att komma över på den kliniska delen.. MYCKET.

Held og lykke med det hele! :)

/Louise [http://windipence.blogg.se]

(Vet inte varför ditt kommentarsfält fortfarande bråkar med mig.. hum..)

 

Tack Louise! :-) Jag förstår inte varför det bråkar med dig.. :-/ Trodde det skulle vara mindre problem när jag tog bort pop-up fönstren...

 

Ah men.. det här sa du inte på telefon! Måste man läsa din blogg för att få veta saker nu vavava? Grattis iaf tjuggis! Du måste jobba på en vänligare approach, annars skrämmer du bort alla dina patienter... >.>

 

Betty, jag glömde bara :-P Behöver ingen vänligare approach, jag är jättesnäll mot mina patienter! Jag hade bara en dålig dag... :-P