The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Au Revoir la Suède!


Så var denna Sverigeturné tillända för denna gång, en nästan två veckors utflykt upp- och neråt i vårt sköna land! Jag har haft det underbart, har träffat mina kära vänner i norr och syd, har umgåtts med mina käraste syskon, familj och släktingar. Jag är nöjd, jag känner mig 'blessed' med att ha alla dessa människor i mitt liv. Ingen vågar jag ta för givet.

Gårdagen tillägnades den traditionsenliga släktturnén, där man ska besöka alla släktingar och önska gott nytt år och alla ogifta/barn får sig röda lyckokuvert fyllda med pengar.

Kvällen avslutades med ett härligt möte med de närmaste på Möllan. Väldigt trevligt! Nu är jag på väg hemåt mot Odense igen, och ser fram emot en ny termin och starten av kandidatutbildningen! :-D
Published with Blogger-droid v1.6.7

0 COMMENT(S):