The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Bachelorparty

När sista tentan var skriven för två veckor sedan, var det en smått underlig känsla som infann sig. En milstolpe var nådd, den prekliniska delen av utbildningen var tillända och snart skulle den kliniska delen, verkligheten, ta vid. Samtidigt tänkte vi på alla dem som skulle flytta iväg till Köpenhamn för nya äventyr och på dem som kommer att ta ett uppehåll, men vi deppar inte över det utan kommer nu att ha en anledning att oftare åka till Köpenhamn (och festa loss)!

Tentafesten som följde den kvällen var så galet härlig! Vi hade nästan bokat upp en hel restaurang och satt 80 personer tillsammans, åt gott, drack gott och sjöng tillsammans (jag har ännu inte lärt mig de danska snappsvisorna, så jag nynnade med så gott det gick :-P). Sedan följde en privat fest på en av våra lokala klubbar för samtliga på vår termin plus andra medicinare som kände för lite skoj en måndag natt. Väldigt härlig stämning där med!

Under något ögonblick under kvällen när jag stod och snackade med någon annan, ser jag helt plötsligt en annan kines svänga runt på dansgolvet.. med Rasha och Aida...?! De hade minsann hittat sig en ersättare, de knölarna! Fy fabian, tänkte jag och gick och tog tillbaka min rättmätiga plats.. hah.


2 COMMENT(S):

Haha Steve, du behöver nog inte känna dig hotad. Det finns väl plats för två kineser, både i Odense och Rasha och Aidas hjärtan?

 

Haha, nehh.. bara en kines i trion! Annars blir det för stora spänningar! :-P