The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

I See You!

För djävligt att vara student ibland, all den här fokuserade läsning tar död på mina ögon! Jag började se i dimma och kände inte igen vänner som stod lite för långt ifrån och vinkade glatt: "Vem är den tokstollen som fäktar så där med armarna?" tänkte jag och vänder mig om för att se ifall det är ämnat för någon annan bakom mig.

Ja, det var dags för ett nytt syntest, som resulterade i att min nya optiker i Danskeland tvingar på mig ett par nya brillor. Jag måste hädanefter alltid ha dem på mig förutom när jag sover, säger han. "Ahmajgawd!" som min syster säger. Jag vågar inget annat än att lyssna på min optiker, han är lite småfarlig, påminner lite om Mitchell i 'Modern Family'.

Nu ser jag ut som en geek i alla fall. Förhoppningsvis en söt geek...


3 COMMENT(S):

Ahmajgaaawd! Hahahaha! Vilken geek du är :D Varför ser du så gul ut förresten? o.O

 

OHHHMYYYGOOOD. Men hellre det än blind. Aight? ;)

 

Betty, lätt ikterisk? ;-)

Oh, yes.. hellre en skarpsynt geek! ;-)