The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Kort uppdatering

Tillbaka till min vardag, så att säga. Haft sovmorgon - otroligt skönt! Ska verkligen bli spännande att börja kandidaten imorgon. Har snabbt skummat igenom listorna, och kan konstatera att vi nu är nere på cirka 110 studenter, från att ha varit 160+ från början. Antalet svenskar är nu nästintill obefintlig.

Blir tidigt i säng ikväll, för imorgon är det 8.15 som gäller. Och vi vet hur jag och tidiga morgnar fungerar... Dessutom har min cykel lägligt nog gått sönder. Tack för det liksom. Blir väl att promenera till skolan då.

God natt alla! Hoppas helgen varit bra. Till mina vänner i Malmö, hur bakfulla blev ni idag? ;-)

2 COMMENT(S):

Jag blir aldrig bakfull ;) Men du missade en natt på Slagt =p

 

:-D Jag vill ha detaljerna vid ett senare tillfälle! Men ja, attans att jag missade Slagt då! Öhh!