The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Akademiker

Solen skiner idag, fåglarna kvittrar och pollenkornen yr omkring i luften så att jag börjar få känningar av min allergiska rinit, konjunktivit och astma. Älskar våren! Så av hänsyn till mina medstudenter, åkte jag hem istället för att sitta i läsesalen.

Nog om det, jag hämtade ut mitt examensbevis idag. Jag har nu officiellt en grundläggande akademisk examen och får lov att titulera mig med BSc. med. - Bachelor of Science in Medicine. Jösses, vad fin i kanten man plötsligt blev, men det är inte mycket man kan använda den akademiska titeln till. Den är liksom bara fin på papper. Hah. Nu är det nästa titel som ska ros i land, cand. med., som är likställt med det välkända M.D., känt från alla TV-serier.

Dags att återgå till mysläsningen i medicinska kompendiet. :-) Akademiska titlar hoppar inte bara ner i ens ficka hur som helst. Mycket kvar att lära, mycket kvar att uppleva. Det är sannerligen fina år som väntar, fina år...


3 COMMENT(S):

Det där är ändå lite stort ;D haha, tänk när man är dit kommen i alla fall!

 

Det är stort Steve! Och oj, så fint det är! Mm.. jag längtar!

 

:-) Du kommer snart dit du också, Louise!