The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Dr Jekyll & Mr Hyde

Visst, jag får väl ingen månatlig ägglossning (tack gode gud för det), men nog känner jag av PMS ändå. Killar kan också ha cykliska... klagomål. Vi ska kunna vara legitimt irriterade av ingen uppenbar orsak alls, ha lite humörsvängningar hit och dit, och jag tror att jag är lite svullen i magen också. Ni ser, typiska PMS-symptomer.

Jag har haft en låg tröskel under de senaste dagarna. Är irriterad och elak om dagarna, men min asiatiska uppfostran kontrollerar mig och håller uppe ett fint ansikte. Känner mig som Dr Jekyll och Mr Hyde, trevlig utanpå och ond inuti. Moa-ha-ha...

När tjejer umgås nästan dagligen med varandra, börjar deras cykler synkas... tror jag ska fråga om Aida och Rasha har sina cykler snart. Jag kanske har blivit synkad också...


2 COMMENT(S):

Haha, höll du ditt fina ansikte uppe under vår diskussion idag? ;-)
Du får släppa fram Dr Hyde om du vill.

och YES, män HAR "pms" också! Det är dagens sanning.

 

Neh, jag höll huvudet kallt för att försöka övertyga dig om min ståndpunkt. :-) Dr Hyde får sällan skåda dagsljuset, hade varit devastating för Dr Jekylls anseende! :-P